söndag 1 november 2009

I'll lomstick that devotchka's litso with my britva, my droogs!

Jamenvisstserru. Jag blev bjuden på ett riktigt hallowenparty ungefär två timmar efter att jag köpt A Clockwork Orange på akademibokhandeln, så det var ju ingen tvekan om vad jag skulle klä ut mig till. Det blev till att leta hatt, prova tighta vita jeans, och köpa lösögonfransar i massor.
Slutresultatet blev riktigt bra. Cylinderhatt istället för plommonstop blev det, och några vita hängslen eller svarta kängor kunde jag inte hitta. Men det var nära nog, och ärligt talat så är jag nöjd bara med att vara den enda tjejen på festen som faktiskt klätt ut sig på riktigt och inte bara gått in för att se sexig ut.
Jag ska aldrig någonsin klä ut mig till sjuksköterska, bara så ni vet. (Jokersjuksköterska kanske, men det är en annan sak liksom)

För övrigt hade en kille på festen klätt ut sig till Jokern. Farligt. Om jag hade druckit mer än de tre eller nåt cidrarna (vad fan heter cider i plural?) hade jag säkert börjat klänga på honom. Jokern!!

Man kanske undrar varför jag är så himla kär i alla galningar, vad som är grejen med Alexander DeLarge, Jokern, Jean-Baptiste Grenouille och Brian Jones. Och det är så att... eeeh... okej jag vet inte, men jag tilltalas av vansinne, självständighet och fritt tänkande är sexigt, och ärligt talat; det är jävligt fritt att bara skita i samhällets normer och spela helt efter sina egna regler.
Sen kanske man undrar varför Rolling Stones gitarrist står med på listan ovan, och det är för att han var galen. Seriöst. Helt knäpp i huvet.

Den där festen då, hur var den? Well... allt jag kunde tänka på var hur värdelös musik det var. De borde spelat lite Ratatat och Hockey istället.

2 kommentarer:

  1. ingen fest utan ratatat!
    du var i alla fall sjukt snygg

    SvaraRadera
  2. SJUKT SNYGG ! (som sara sa)
    Ah jag skulle så ha klängt på dig om jag hade varit där.

    SvaraRadera