torsdag 15 oktober 2009

Great minds think alike

Jimi Hendrix från USA man blir besviken när man har höga förväntningar. Jag
hade hört så mycket om gitarren o honom o så var det helt vanlig blues med
helt vanlig sång.

-Markus Krunegård

Ja, great minds think alike som sagt. Precis så tyckte jag första gången jag hörde en riktig Hendrix (tidigare hade jag bara hört en livespelning från 1965, men då fanns ju inte psykedelia än, så det räknades ju inte).

Markus då, blev jag besviken första gången jag hörde honom? Nej, det var ju innan jag fått ens hyfsad koll på nutida musik, och så såg jag Detektivbyrån och Markus framföra Jag Är En Vampyr på p3 guld, det var ju hur bra som helst. Men jag blev lite besviken när jag lyssnade igenom Markusevangeliet första gången, det blev jag.
Blev jag besviken på Prinsen av Peking då? Nej, inte riktigt, den lät som förväntat.
Lev som en gris dö som en hund då? Absolut inte, den var bättre än Prinsen av Peking och den hade jag hört innan. Den har en psykedelisk touch, och det är alltid najs.
Gratisspelningen och -signeringen på Bengans idag var väldigt fin. Jag fick kram och foto och komplimang och autograf och whatnot. Längst fram stog vi, jag och Em-Z. Jag har en jättemassa foton och två små filmklipp. Ett av dem ligger på YouTube.
Sov gott mina tre små läsare <3>

4 kommentarer:

 1. Fin-fint! Ligger komplimangen i din fina komplimang-låda än?

  Vi får hitta lite tid imorgon mellan lektionerna för att dela med oss av äventyret över usb! :D

  SvaraRadera
 2. jag säger hej istället för jag missade igår, säger att jag saknar dig min kosmiska syster<3
  Flumkväll nästa helg kanske?
  Puss

  SvaraRadera
 3. mihi du är söt.
  <3

  SvaraRadera
 4. Älskar det faktum att du ljuger. Du stod inte alls längst fram. Du stod på andra raden och sa "Hets! låter lite som Laakso". Älskar det också. Hets! kan man hitta under punk-avdelningen på Bengans, hur kan det då låta som Laakso?

  SvaraRadera