tisdag 16 februari 2010

Paagal

(Jag kan sluta ha rubriker på hindi när jag har använt upp hela mitt ordförråd, men det växer så det kan ta ett tag)
Lyssnar på Harvest Moon och känner mig sjukt mellow och sorgsen. På samma gång. (Det är Blurs fel, de har en sorgsen låt som heter Mellow Song)

Idag har jag behövt skriva dagbok. Jag var tvungen att skriva något men kunde inte publicera det i bloggen. Något sådant har inte hänt på länge. På sista raden står det "Det är fanimig inte roligt."
En anledning att inte publicera skiten är alltså att jag jobbar hårt på att inte göra det här till värsta emobloggen.

För att somewhat behålla musikprofilen på den här bloggen så lägger jag upp en spellista med sånadär sorgsen/lyckliga låtar som låter så stora och ekande och sanna och varma. Typ som Hoppípolla med Sigur Ros.
[Click it, y'all!]

För övrigt så är det lite jobbigt.
Kya mujhe thoda pyar mil sakta hai?
(Psst: ni fattar väl att min stora dröm är att ni en vacker dag ska fråga mig vad i hela friden det är jag skriver på hindi?)

3 kommentarer:

 1. kära ylva, vad i heeela friden är det du säger?

  SvaraRadera
 2. Låter inget vidare med det deppiga humöret. En bra låtlista, dock. Jag tror att du behöver en lista med lite melankoliska psychfavoriter: http://open.spotify.com/user/geisterfaust/playlist/2JJSQYoloByvb36Ma7PPgT

  SvaraRadera
 3. Kul att jag hört låtarna i din spellista minst en gång redan. Vi har inte så olik musiksmak nu ändå när det kommer omkring!

  Vet att jag inte kommenterat här på ett bra tag och det är _inte_ för att jag inte gillar din blogg, no no, jag har försökt undvika all bloggläsning pga skola.

  SvaraRadera