lördag 6 februari 2010

Söka jobb

Jahapp... Jag vill jobba på Indiska eller i en skivbutik. Kan ingen erbjuda mig ett jobb istället så att jag slipper söka?
Jag har blivit erbjuden ett jobb faktiskt, men jag vet inte... Även om jobbet som barnflicka hos en svensk familj som jag känner i New Delhi verkar trevligt så har jag ju tyvärr ett och ett halvt år kvar av min gymnasieutbildning. Vuxengymnasier är för losers, så jag tänker i alla fall försöka klara mig ett tag till. Sen kan man ju läsa upp på Komvux, det är inte samma sak som vuxengymnasie, så det är helt okej.
I fokus nu står ändå jobb i Stockholm. Indiska har typ tjugo butiker i stockholm så herregud, någon måste väl vilja ha mig.
Någon som vet något annat ställe som söker helg- eller sommarjobbare så får ni ju gärna tipsa i kommentarerna.

Vad vill ni har för jobb?

3 kommentarer:

  1. skivbutik vore ju asnice... eller typ ett fint litet antikvariat. sök på indiska, tror säkert du får nåt där om du frågar runt ordenligt!

    SvaraRadera
  2. hm, ja sara och jag har typ samma idéer, det skulle bra. men jag tycker också att de kan fråga mig, istället för tvärtom... ja indiska! jag kommer och hälsar på dig då.

    SvaraRadera
  3. Skivbutik vore najs. Annars skulle jag vilja jobba med containerna i år igen för att det a) var utomhus b) låg nära mig c) var bra betalt

    SvaraRadera